WIE IS HENDRIKS BEDRIJFSKLEDING?

Bedrijfskleding moet gewoon GOED zijn! Daar staan we bij Hendriks bedrijfskleding voor!
Maar met wie doe je dan zaken? Met mij! Korte lijnen, een aanspreekpunt, alle aandacht. Ik zal mij voorstellen; ik ben Femke Hendriks, moeder, onderneemster, ex militair. Tijdens mijn werk als leidinggevende militair heb ik zelf 19 jaar lang mogen ervaren hoe essentieel bedrijfskleding is.

Ik heb het allemaal meegemaakt: koude handen en voeten, natte doorgelekte kleding, en slechtzittende (mannen) kleding waar ik niet prettig in werkte, oververhitting door teveel kleding… Ik weet wat voor een effect het heeft je en op de werkzaamheden die je moet uitvoeren. Zittend op een heftruck, dagen lang buiten werken of in en uit een vrachtwagen klimmen, werkend in de modder.. Door deze ervaring, met de aanvullende opleidingen in ADR, nomeringen en productkennis help ik bedrijven om de beste bedrijfskleding aan te schaffen.

WIE IS WIJ?

ONDANKS DAT HENDRIKS BEDRIJFSKLEDING EEN EENMANSZAAK IS, PRAAT IK TOCH OVER WIJ

SAMEN VORMEN WIJ HENDRIKS BEDRIJFSKLEDING