INLOGGEN KMS SYSTEEM

Inzicht, overzicht en tijdbesparend: ons KMS systeem is een toevoeging aan onze service!

  • Gebruik ons KMS systeem om inzicht te krijgen in de periodieke uitgaven aan werkkleding per medewerker, per afdeling of voor de hele organisatie
  • Voor elke medewerker staan de kledingmaten en het budget voor werkkleding vast. Na de passessie voeren wij voor u alles in het systeem in.
  • Medewerkers kunnen zelf inloggen en werkkleding aanvragen. Dat scheelt tijd voor de organisatie. Aansluitend worden ze op de hoogte gehouden van het verloop van hun aanvraag. Ook is het mogelijk om alleen het management deze aanvragen te laten doen.
  • Aanvragen binnen het budget kunnen automatisch worden omgezet in een bestelling en worden doorgestuurd naar ons. Ook de levering van de producten en ontvangst door de medewerker kan worden vastgelegd. Zo is er inzicht in elke fase van het proces.
  • Ons KMS systeem biedt uitgebreide rapportage-mogelijkheden. Zo kunt u van organisatie- tot medewerker niveau inzien wie wanneer welke kleding heeft besteld en ontvangen. Rapportages zijn eenvoudig samen te stellen en te dowloaden als PDF- of Excel-bestand.

Nabestellen van uw bedrijfskleding was nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk!