fbpx
Image
Image
Hulp bij bedrijfskleding zoeken
Image

Hulptroepen nodig?

Mijn naam is Femke Hendriks, eigenaresse van Hendriks bedrijfskleding.  Wij vinden dat bedrijfskleding gewoon goed moet zitten, alleen dan werk je ook prettig! We weten dat de zoektocht hierin lastig kan zijn en daarmee help ik graag! Dat doen we in 3 stappen:

 

STAP 1.

Tijdens het GRATIS en VRIJBLIJVENDE adviesgesprek  brengen we  in kaart waar jullie naar op zoek zijn. We bespreken jullie werkzaamheden, gewenste stijl en kleurcombinaties, benodigde normeringen en budget.

STAP .2.

Na dit gesprek ga ik voor jullie op zoek naar de beste match. Uit deze zoektocht komt een voorstel, en komen we samen om de uitgezochte kleding te bekijken. Pas als de set voldoet aan alle eisen dan volgt een offerte. 

STAP 3.

Meten is weten! Om er zeker van te zijn dat alle kleding super zit, laten we alle kleding altijd passen. Dit regelen wij, op locatie naar keuze. De maten noteren wij per medewerker. Zo is een nabestelling zo gedaan, en hoeven jullie er niet meer naar om te kijken.  Afleveren kan, indien gewenst, per medewerker verpakt worden. Uitdelen en aan de slag!

 

 

Mag ik jullie helpen met het perfecte pakket samenstellen? Vul onderstaand formulier in en ik bel zo snel mogelijk persoonlijk terug!

Check onze social media!
Benieuwd wat we zoal maken en doen? We posten actief op onze social media.
Volg ons en blijf op de hoogte!
Copyrights © My Company
Create a